4-daagse trappistrenroute

Voorbeeld album

3(4) daagse Zuidelijke trappistenroute.

Het zou vertek zijn vrijdagmorgen 6 juni 2014. Ik heb rondvraag gedaan en de meeste van de mensen die aangeven van mee te gaan zijn hier voorstander van. Vertrek is dus vanuit Herzele met de fiets. De eerste dag wordt wel NIET in rekening gebracht voor de km’s en punten voor het clubkampioenschap. Voor diegnen die vrijdag 6 juni toch niet kunnen meevertrekken in Herzele is er de mogelijkheid om ons te vervoegen in Huy (wel op eigen initiatief.) De inschrijvingen zullen uitwijzen hoe dit eventueel kan georganiseerd worden.

Dag 1 : Herzele – Huy

Een rit van +- 135 à 140 km, met als eindpunt de beklimming van de muur van Huy (voor zij die dit nog zien zitten.) Avondmaal en ontbijt op 7/6 + dranken aan tafel in de prijs inbegrepen.

Dag 2 : Huy Orval

Een rit van +- 130 km via Rochefort naar Orval. Avondmaal en ontbijt 8/6 + dranken aan tafel in prijs inbegrepen.

Dag 3 : Orval – Vierves-sur-Viroin

Een rit van +- 140 km die op het einde Chimay aandoet. Vierves-sur-Viroin ligt een 15 tal km van Chimay. Avondmaal en ontbijt+ dranken aan tafel zijn in de prijs inbegrepen.

Dag 4 : Vierves-sur-Viroin – Herzele

Een rit van +- 130 km met aankomst rond 16à17 uur in Herzele aan het lokaal (indien het open is).

Wat is er inbegrepen :

Verbruik camionette (BEJA op voorhand al bedankt!!)

Verblijf op basis van HP, drank aan tafel inbegrepen, middagmaal (brood+beleg+drank) is onderweg op een geschikte stopplaats ter plaatse klaar te maken. Gaby zorgt voor brood vers van de bakker en voor beleg (cfr verleden jaar in de Auvergne).

Het volledige verblijf van Gaby zit ook in deze prijs(hij volgt ons deze 4 dagen met de camionette van Jeroen)

We overnachten op basis van 2 of meer-persoonskamers. 1-persoonskamer is in principe niet voorzien(afwachten wat de inschrijvingen opleveren).

Hoplijk goed weer (maar dat kan ik niet bestellen) en veel ambiance en fietsplezier(daar moet iedereen voor zorgen).

 

4-daagse trappistrenroute